DOLAR 32,5191
EURO 34,7905
ALTIN 2.420,90
BIST 9.716,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 27°C
Az Bulutlu
Giresun
27°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 17°C

Güce’de 2.Etap TOKİ Evleri İhale Edildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Güce ilçesi, Merkez Mahallesi’nde inşa edilecek 132 adet konutun ihalesi yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından,26 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında 132 konut bir adet büfe, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu,2004 yılından beri Güce ilçesinde konut ihtiyacının karşılanması yönünde TOKİ ile işbirliği halinde önemli çalışmaların gerçekleştirildiğini söyledi.

TOKİ tarafından Güce ilçesinde ikinci etapta inşa edilecek 132 konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Boduroğlu” Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemizi yeni baştan inşa ederek vatandaşlarımıza hizmet etmenin heyecanı içerisindeyiz. Güce Belediyesi tarafından yapılan çalışmada ilçemizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Güce Merkez Mahallesi’nde 5 bloktan oluşan 3+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 132 adet konut inşa edilecek. TOKİ tarafından ihalesi yapılan 132 dairenin 9 Ocak 2020 tarihinde sözleşmesi imzalanarak 20 Ocak 2020 tarihinde ise yer teslimi yapılarak inşaat çalışmasına başlanılacaktır. Güce ilçesinde toplu konut ihtiyacının bu projenin hayata geçirilmesinin ardından önemli ölçüde giderilecektir. Güce Belediyesi olarak daha güzel ve modern bir ilçe olma yolundaki yatırımlarından olan TOKİ konutları hak sahiplerimize ve Güce’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.