DOLAR 32,3793
EURO 34,7276
ALTIN 2.432,28
BIST 10.024,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 15°C
Az Bulutlu
Giresun
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 17°C

  Güce Mal Müdürü Yılmaz, Görevine Başladı

  Güce ilçesine İlçe Mal Müdürü olarak atanan Mehmet Yılmaz görevine başladı.

Yılmaz yaptığı açıklamada, doğası ve güzellikleriyle kendinden sıkça söz ettiren şirin ilçe Güce’de görev yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

  Güce’deki görev süresi içerisinde insan odaklı bir hizmet içerisinde olacaklarını belirten Yılmaz,”Güce güzel bir ilçe olmakla birlikte insanları da sıcakkanlı ve cana yakınlar. Güce ilçesinde görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Mükelleflerimize zaman içerisinde ziyaretler gerçekleştirerek, sıkıntılarını dinleyip yardımcı olmaya çalışacağız. Devletimiz ve milletimiz için verimli hizmetlerde bulunmak üzere buradayız. İlçemizdeki mesai arkadaşlarımızla birlikte görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız.” dedi.
     Mehmet Yılmaz 1976 yılında Giresun’da doğdu. Hazine ve Maliye Bakanlığında memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra 2010-2016yıllarında Kars/Selim. Artvin/Boşka. Rize/Derepazarı. ilçelerinde Müdür Yardımcısı ve müdür olarak görev yaptıktan sonra 2017-2023 yıllarında Giresun Defterdarlık Muhasebe Müdürü olarak yaptıktan sonra Güce ilçesine Mal Müdürü olarak atandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.