DOLAR 32,5362
EURO 34,9531
ALTIN 2.456,46
BIST 9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 16°C
Az Bulutlu
Giresun
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kaymakam’dan Şehit Annelerine Anlamlı Ziyaret

Kaymakam Şehit Annelerini ve yaşlı anneleri unutmadı.Güce İlçe Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini yalnız bırakmadı.

   Kaymakam Orhan, Gürağaç Köyünde yaşayan Şehit Muhammer Dur’un annesi Asiye Dur’u ve Dayıcık Köyünde, Yaşayan Şehit Fevzi Kahramanın annesi Yeter Kahraman’ı ve Kuluncak Köyünde yaşayan 102 yaşındaki Safiye Kara’yı evlerinde ziyaret ederek Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

   Kaymakam Orhan, kadınların hayatlarında hak ettikleri yerlere gelmesi için yapılması gereken hiçbir fedakârlıktan kaçınılmaması gerektiğini söyledi.

  Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmanın, destek olmanın, acılarını paylaşmanın hepimizin boynunun borcu olduğunu ifade eden Kaymakam Orhan,” Anneler Gününde evlatlarını kaybetmiş olmanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Kadınların yaşantılarında iyi bir seviyeye gelmelerini çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşma anlamı taşıdığına inanıyoruz. Tarih boyunca coğrafyamızda kadın, ana, bacı, eş olarak görülmüş, bunların yanında sevgi, saygı, sadakat ve samimiyetin timsali olarak görülmüşlerdir” dedi.

   Kuluncak Köyünde yaşayan 102 yaşındaki Safiye Kara ve şehit anneleri Yeter Kahraman ve Asiye Dur böyle özel bir günde ilçe kaymakamının evlerine kadar gelerek, kendilerine çiçek vermesini ve kendileriyle ilgilenmesi karşısında duygulandıklarını söylediler.

   Kaymakam Orhan’ın Anneler Günü ziyaretine, Güce Jandarma Komutanı Gültekin Çolak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özcan Yerlikaya eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.