DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 17°C
Az Bulutlu
Giresun
17°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Güce’de “Naat” ve “Veda Hutbesi” Şiirini Ezbere Okuma Yarışması

Güce’de  “Naat” ve “Veda Hutbesi” şiirini ezbere okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül töreni düzenlendi.

   Güce ilçesinde liseler arası “Naat” şiirini ezbere okuma ve ortaokullar arası “Veda Hutbesi” ezbere okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

    Naat ve Veda Hutbesi şiir okuma yarışması ödül töreni Güce İmam Hatip Lisesi Salonunda İlçe Müftülüğünce düzenlenen programla gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere program sonunda hediyeleri takdim edildi.

   Ödül töreninde konuşan İlçe Müftüsü Mehmet Ayın, Biz Müslümanların Paygamberimiz’in sünnetini ihya edip hayat prensibi edinilmesi gerektiğini söyledi.

   Güce ilçesinde böyle bir etkinlik organize edilmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Müftü Ayın ”İlçede okullar arası düzenlenen “Naat” ve “Veda Hutbesi” şiirini ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen ödül töreni için buradayız. Çocuklarımız Hz. Muhammed (SAV)’e sevgilerini O’nun yolunda ve izinde yürüyeceklerini, O’nun gösterdiği yolda her türlü sıkıntıya rağmen yılmadan, usanmadan samimi bir Müslüman olmayı hayatlarında idrak edeceklerini bu yarışmaya katılarak izhar ettiler.İlçede yetişen ne güzel öğrencilerimiz var.Aşkla,şevkle Efendimizi seven,Efendimizin Medine’ye girişindeki gibi bizlere o coşkuyu yaşatan gençlerimiz var.

  Öğrencilerin müzik ve slayt gösterileri eşliğinde naat okuduğu yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

    Güce İmam Hatip Ortaokulu Salonunda düzenlenen ödül törenine, İlçe Milli       Eğitim Müdürü Kahir Al, İlçe Müftüsü Mehmet Ayın, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.