DOLAR 32,5359
EURO 34,8817
ALTIN 2.429,89
BIST 9.767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 23°C
Az Bulutlu
Giresun
23°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Güce’de Kirli Tuvaletler Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu

Güce ilçesi Akılbaba(Şantiye) Yaylasındaki tuvaletlerin pisliği vatandaşların tepkisine neden oldu.

  Güce ilçesine 50 kilometre uzaklıktaki, yeşil ile mavinin kucaklaştığı eşsiz güzelliklere sahip Akılbaba Yaylasında halkın ve turistlerin kullanımına açık olan pislik içerisindeki tuvaletler tepkilere neden oluyor.

  Turizm açısından ilçenin önemli bir merkezi haline gelen ve her gün yüzlerce, binlerce yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Akılbaba Yaylasında bulunan tuvaletlerin bu hali vatandaşlarında sağlığını tehlikeye sokuyor.

   Pislikten içerisine girilmeyen tuvaletlerin Güce’ye yakışmadığını söyleyen Haşim Bal, ”Tuvalet taşları pislik içinde, kokudan içerisine girilmiyor, tuvaletler adeta mikrop yuvası olmuş. Tuvaletlerin rezil hali bu ilçeye hiç yakışmıyor. Yetkililerin bu görüntüyü ortadan kaldırmasını ve kalıcı bir çözüm bulmasını istiyoruz” dedi. 

  Akılbaba Yaylasına ilçe dışından gelen vatandaşlar ise, çirkin görüntünün turizm merkezi olarak bilinen Akılbaba Yaylasına yakışmadığını söylerken, sıkıntı çektiklerini ve içeriden dışarıya çok ağır pis koku çıktığını söylediler. Konuyu tuvaletin yakınlarındaki esnaf olan vatandaşlarla da paylaştıklarını ifade eden vatandaşlar, esnafların ise böyle bir sorunun kendileri ile alakalı olmadıklarını söylediklerini belirttiler.

   Ayrıca, Duruma isyan eden vatandaşlar whatsApp’tan paylaştıkları fotoğraflarla konuyu sosyal medya gündemine taşıdı. Yetkililerden duruma çözüm bulunması istendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.