DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 17°C
Hafif Yağmurlu
Giresun
17°C
Hafif Yağmurlu
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 16°C

 Güce’de Hastane Kapısındaki Yüksek Gerilim Direği Tehlike Saçıyor

Güce’de Hastane Kapısındaki Yüksek Gerilim Direği Tehlike Saçıyor. Güce İlçe Devlet Hastanesi bahçesine dikilen yüksek gerilim direği hastaneye gelen vatandaşları tedirgin ediyor.

    2021 yılında Güce Devlet Hastanesi için yer tahsisi yapıldıktan sonra bu alana yüksek gerilim hattı çekildi. Hastane binası bahçesine dikilen yüksek gerilim direği hasta ve hasta yakınlarının tepkisine neden oluyor.

    Vatandaşlar olası bir tel kopmasında veya dikilen eğri ince direğin kırılması durumunda insanların şifa bulmak için geldikleri hastanede ölümle karşı karşıya gelebileceklerini belirterek yetkililerin acilen çözüm bulmasını ifade ettiler.

                “Can Kaybı Olursa Kim Hesap Verecek”

    Hastane kapısında tehlike saçan bu direğin buradan kaldırılması için birilerinin ölmesinin mi gerektiğini belirten vatandaşlar, “Bu yüksek gerilim direğinin buradan acilen kaldırılmasını istiyoruz. Hastaneye gelenler ve buradan geçen vatandaşlar için tehlike arz ediyor. Olası bir rüzgârda bu direk kırılarak bu teller hastaneye gelen vatandaşların üzerine düşse can kaybı yaşansa bunun hesabını kim verecek. Hastaneye geldiğimizde hastalıktan değil hastane bahçesine yüksek gerilim hattı için dikilen ince ağaç direkten korkuyoruz. Buradan bir kere daha yetkililere sesleniyoruz, patlamaya hazır bir bomba gibi hastane kapısında duran bu direğin can ve mal kaybı olmadan bir an önce buradan kaldırılmasını istiyoruz” dediler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.