DOLAR 32,3281
EURO 35,0599
ALTIN 2.296,43
BIST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 17°C
Yağmurlu
Giresun
17°C
Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 22°C

         Güce’de 10 Nisan Polis Haftası Kutlandı

   10 Nisan Polis Haftası sebebiyle Güce  İlçe  Emniyet Amirliği tarafından eski belediye meydanında bir program düzenlendi.

  Belediye meydanındaki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla birlikte başlayan programda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Güce İlçe Emniyet Amiriliği polislerinden Derya Karaşahin Yaptı.

  Polis teşkilatının Kuruluşundan bu yana 178 yıldır ülkemizde huzur ve güvenin tesisini için canla başla mücadele ettiğini dile getiren Karaşahin,“Türk Polis Teşkilatı, zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getirmektedir. Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyor, görevini ifa ederken canlarını vatanımız için feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler ve emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Eski belediye meydanında düzenlenen törene  Güce Emniyet Amiri Orhan Özkul, Güce Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Gökhan Barlık, daire amirleri, polis teşkilatı mensupları katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.