DOLAR 32,4809
EURO 34,9665
ALTIN 2.435,21
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 23°C
Az Bulutlu
Giresun
23°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Güce’de Kar Yağışı Nedeniyle 13 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Güce’de etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Bazı yerlerde kar kalınlığı 60 santimetreye kadar ulaşırken, 13 köy yolu ulaşıma kapandı.

 Güce İlçe Özel İdaresi kar yağışı sonrası kapanan köy yollarını açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

        

 Güce İlçe Özel İdaresi karla mücadele ekipleri kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için mesai gözetmeden çalışmaya devam ediyor.

  Vatandaşların mağdur olmaması için ulaşımın sağlanamadığı köy yollarını açmaya yönelik çaba sarf eden Güce İlçe Özel İdaresi ekipleri, olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. İlçe Özel İdare Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri her kar yağışında olduğu gibi yine sabahın erken saatlerinden itibaren yolları açmaya başladı. Yapılan çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan Güce İlçe Özel İdaresi Müdürü Atay Korkmaz, “Türkiye genelinde birçok ilde olduğu gibi Güce’de de kar yağışı etkisini gösterdi. Etkili olan ve ara ara devam eden kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı tüm köy yolları ulaşıma kapandı. Yapılan yoğun çalışmanın ardından köylerimizin çoğunun yolu ulaşıma açıldı, kalan köylerimiz içinde çalışmamız devam ediyor. An itibari ile kapalı olan köy yollarımızı bu gece saat 10:00’a kadar açmaya çalışıyoruz.Açılan yollarda buzlanma olabileceğinden zincirsiz araçların yola çıkmamasını önemle rica ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.