DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 16°C
Az Bulutlu
Giresun
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C

Şehidin İsmi Mezun Olduğu Okulda Yaşatılacak

Güce’li Şehidin İsmi Mezun Olduğu Okulda Yaşatılacak. Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın ismi mezun olduğu okula verildi.

   Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleri, ve Giresun Valiliğinin teklifi ve Milli Eğitim Bakanlığının kararı ile Güce’de bulunan Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Güce Çok Programlı kız pansiyonunun ismi “Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Pansiyonu ” olarak değiştirildi.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahir Al, Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucunda şahadet mertebesine eren İsmail Ünal kardeşimizin ismini mezun olduğu ilçe merkezindeki Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne verdik. Bundan böyle şehidimizin ismi Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde sonsuza dek yaşayacaktır” dedi.     

       

   Şehit oğullarının mezun olduğu Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ismini “Güce Şehit İsmail Ünal Çok Programlı Anadolu Lisesi” olarak değiştirilmesinin kendilerini memnun ettiğini belirten şehit babası Fehmi Ünal, Şehit isminin okula verilmesi bizim birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepimizin şehidi, sadece benim şehidim değil. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehit oğlumuzun isminin kalıcı olarak verilmesi,ölmeyecek bir şekilde okula verilmesi bizleri mutlu etti” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.