DOLAR 32,4923
EURO 34,9263
ALTIN 2.438,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 23°C
Az Bulutlu
Giresun
23°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Güce Şehidini Uğurlamaya Hazırlanıyor

Güce, Irak´ın Kuzey´inde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu  şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ı  uğurlamak için hazırlanıyor.

 Türk Silahlı Kuvvetleri´nin (TSK), Irak’ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın cenaze töreni  için Güce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi Türk Bayraklarıyla donatıldı.

 Güce Merkez Camii’nde düzenlenecek olan cenaze töreniyle şehidini son yolculuğuna en iyi şekildi uğurlamaya hazırlanan Güceliler evlerini ve araçlarını Türk Bayraklarıyla donattı.

  Giresun Valisi ve beraberindeki heyet bu acılı günde şehit ailesini yalnız bırakmadı.

  Belediye Başkanı Aytekin Bodoroğlu, hain terör saldırısının bir kez daha yüzünü gösterdiğini ve bu defa acının Giresun’a Güce’ye düştüğünü söyledi.

   Teröre bir kez daha lanet yağdıran Başkan Boduroğlu,”Yaşadığımız acını, hissettiğimiz üzüntünün tarifi mümkün değil. Her şehidimiz yüreğimimzi yakıyor. Irak´ın Kuzey´inde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde hain saldırıda bu defa Giresun Güceli bir evladımızı şehit verdik. Bu acıyı tarif etmek imkansız. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm halkımıza baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

   NOT: Şehidimiz için Güce ilçesinde düzenlenecek olan uğulama töreni için şehit cenazesi Giresun’a ulaştığında yetkililer tarafından açıklanacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.