DOLAR 32,5810
EURO 35,0254
ALTIN 2.459,12
BIST 9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 23°C
Az Bulutlu
Giresun
23°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Güce’ye Bayanlar İçin Güzellik Salonu Açıldı

Güzellik Uzmanı Esra Uyar tarafından Güce ilçesinde açılan“Esra Güzellik Salonu” hizmete açıldı.

    Güce ilçesinde Esra Güzellik Salonu gerçekleştirilen açılış töreni ile birlikte Güceli bayanlara hizmet vermeye başladı. Güzellik Uzmanı Esra Uyar tarafından Güce Merkez Mahalle Osman Ağa Meydanı’nda Boduroğlu Marketin üçüncü katında hizmet verecek olan Esra Güzellik Salonu ilçede yaşayan bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

   İşyeri Açılış Kurdelesi Belediye Başkan Vekili Hilmi Mert ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilirken, açılışın ardından ise Belediye Başkan Vekili  Hilmi Mert ve Protokol üyeleri İşletmeyi gezerek İşletme ile ilgili olarak İşletme sahibi Güzellik Uzmanı Esra Uyar’dan bilgi aldılar.

   Açılış kurdelesini kesen Güce Belediyesi Başkan Vekili Hilmi Mert, Güzellik Uzmanı Esra Uyar’a hayırlı olsun dileklerini sunarak, “Böyle güzel bir merkezin halka açılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. İlçemiz bayanlarına hizmet verecek olan bu salonun açılmasıyla birlikte ilçede yaşayan bayanlar için bir eksiklik daha giderilmiş oldu. Güzellik Uzmanı kızımız Esra Uyar’a hayırlı olsun. Bol Kazançlar diliyorum” ifadesini kullandı.

    Güzellik Uzmanı Esra Uyar ise bir bayanın saçının ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Güce ilçesinde bayanların saçlarını güvenilir ellere teslim edecekleri bir adresleri var.En güzel gününüzde uzman ellerde herkesi kıskandıracak bir güzelliğe sahip olmak istiyorsanız doğru adres Esra Güzellik Salonu.Güce’de hizmete açtığımız Esra Güzellik salonumuza tüm Güceli bayanları bekliyoruz. Saçınızı bize emanet edin, farkı siz görün” dedi.

  Güce ilçesinde gerçekleştirilen Açılış Törenine Güce Belediye Başkan Vekili Hilmi Mert İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahir Al,Güce Halk Eğitim Merkezi Müdürü Raif Yıldırım,Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz,Karadeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kara ve davetliler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.