DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 17°C
Az Bulutlu
Giresun
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 21°C

İŞKUR İl Müdürü Sarı’dan, Güce Halk Eğitime Ziyaret,

Giresun İŞKUR Müdürü Mustafa Sarı, Güce Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

  Giresun İŞKUR Müdürü Mustafa Sarı Güce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek İŞKUR ve Halk Eğitim Merkeziyle ortak açılan 12 kişilik Maske ve Koruyucu Kıyafet Dikim Kursunda üretilen maskeleri inceledi ve kursiyerlerle sohbet etti.

  Kursiyerlerden eğitimler hakkında bilgiler alan İl Müdürü Sarı, kursiyerlere, Giresun’da iş piyasasında yetişmiş ve belgeli kalifiye elemana duyulan ihtiyacın İŞKUR tarafından düzenlenen Meslek edindirme Kursları ile karşılanmaya çalışıldığını söyledi.

  Açılan bu kurslar sayesinde ailelerin ekonomisine de katkı sağlamaya çalıştıklarını belirten Sarı,”Kursiyerlerimizin katılımı ve kursların işleyişi çok güzel. Sizlerdeki bu istek ve gayreti gördükçe bizler de yaptığımız işlerden daha çok mutlu oluyoruz. Bizler elimizden geldiğince maddi, manevi destek sağlıyoruz. Yeter ki sizler buralardan elde etmiş olduğunuz bilgiyle bunu ekonomiye dönüştürün. Sizlerin ürettikleriniz burada kalmamalıdır. Kendinizi geliştirerek önemli ekonomik kazançlar elde edebilirsiniz. Ülkemizin sizlere, ürettiklerinize ihtiyacı vardır. Sizlere başarılar diliyorum”.

    Ziyaretle ilgili İlçe Halk Eğitim Müdürü Raif Yıldırım, İŞKUR Müdürümüze gerek bu kurslardaki gerekse diğer projelerdeki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizleri son derece mutlu etti. Bu kurslarda kursiyerlerimizin elde ettiği bilgi ve tecrübeyle ailelerinin bütçelerine katkıda bulunabilecekler. Bu işin böyle bir sosyal tarafı da bulunuyor. Kursiyerlerimize de başarılar diliyorum. diyerek duygularını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.