DOLAR 32,5752
EURO 35,0138
ALTIN 2.432,68
BIST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 23°C
Az Bulutlu
Giresun
23°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Karadeniz İnşaattan Güce’ye Bir Yatırım Daha

Karadeniz İnşaat tarafından Güce ilçesinde yapılacak olan 16 konutluk Güce LOTUS Evleri projesinde ilk kazma vuruldu.

   Güce ilçesine değer katan Güce Life Evleri ile adından söz ettiren Karadeniz İnşaat, Güce’nin en iyi yeri olan Pazar yeri mevkiinde Güce LOTUS Evleri inşaatına başladı.

   İlçe Merkezi Pazar yerinde 400 metre karelik alana yapılacak olan 6 kat 16 daire, 2 dükkan 5 dubleks dairelerden oluşan Güce LOTUS Evleri, yöre halkını ev sahibi yapmanın yanında ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.

   Karadeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kara, 8 kat 63 dairesi ile Güce Life Evleri projesinden sonra ikinci etap 6 kat 16 daire ile Güce LOTUS Evleri projesine ilk kazmanın vurulduğunu söyledi.

  Karadeniz İnşaat olarak kendi memleketine yatırım yaparak ilçe ekonomisine katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kara,” Güce’de hayata geçireceğimiz Güce LOTUS Evleri projesi, Güce’de bu zamana kadar inşa edilmiş konut projeleri arasında en iddialılardan biri olacak. İlçenin en iyi yerinde hayata geçirilecek olan proje, yalnızca konumuyla değil özel mimari tasarımı ve teraslı daireleriyle de bölgenin en değerli projesi olarak lüks bir yaşam sunacak.

Dairelerimiz 170 bin TL’den başlayan fiyatlarla 2+1 ve 3+1 dairelerin yanında 213 metrekare 142 metrekare olmak üzere vitrinli 2 adet dükkânlarıyla satışa sunulacak. Güce ilçesine değer katacak olan Güce LOTUS Evleri şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun”.

   Güce LOTUS Evlerinden daire almak isteyen ve proje hakkında detaylı bilgi almak isteyen siz değerli vatandaşlarımız (0 532 791 33 28—-0 532 244 00 58 —0535 891 46 15nolu telefonlardan bizlere ulaşabilir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.