DOLAR 32,5668
EURO 34,9572
ALTIN 2.444,34
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 17°C
Az Bulutlu
Giresun
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Güce’de Bin 98 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Güce ilçesinde 856 temel eğitim 242 orta öğretimde eğitim gören 1098 öğrenci, eğitim öğretim döneminin yarıyılının tamamlanması dolayısıyla karne sevinci yaşadı.

Güce İlçe Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, 2019–2020 eğitim ve öğretim döneminin ilk yarısının son gününde Güce Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Dağıtım töreninde sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini veren İlçe Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, yarıyıl tatilinin eksikliklerini tamamlamaları konusunda öğrenciler için çok önemli bir fırsat olduğunu, bu nedenle tatili çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Okul Müdürü Dursun Topçu, İki haftalık tatilin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Okul idarecileri olarak öğrencilerin en iyi ortamlarda eğitim görmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Topçu,” Karne öğrencilerimizin ulaşmak istedikleri heyecanlarından bir tanesidir.  Takdir ve teşekkür alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Karnesinde kırık notu olanlar üzülmesin. Sizlerin düşük olan notlarınızı çalışma ile düzelteceğinize inanıyorum. Dönem boyu yoğun emekler vererek öğretilen ve öğrendiğiniz bilgilerin unutulmaması için derslerinizide ihmal etmeyin. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Daha sonra öğrencilerin karne sevincine ortak olan Kaymakam Ahmet Raşit Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahir Al ve idarecilerle birlikte başarılı öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından öğrencilere karnelerini dağıttı.

Güce Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Gültekin Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahir Al, Şube Müdürü Hamza Çanak, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.