DOLAR 32,5860
EURO 35,0186
ALTIN 2.452,62
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 17°C
Az Bulutlu
Giresun
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Güce’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Güce ilçesinde Muhtarlar Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.Mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla düzenlenen tören, Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törende, Gürağaç Köyü Muhtarı Mehmet Bal, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Bal konuşmasında, muhtarlık görevinin sevgi ve fedakârlık isteyen zor bir iş olduğunu söyledi.

Muhtarların vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını belirten Bal, “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahalle ve köylerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan makamda muhtarlar bir araya geldi.

Muhtarlar Günü’nü kutlayan Kaymakam Orhan, “Her türlü çalışmalarımızda muhtarlarımızın da emeği vardır. Muhtarlarımız bulundukları köylerinde devletle vatandaş arasında köprü görevini görmektedir. Bu nedenle muhtarlarımızı çok önemsiyoruz.” dedi.

Belediye Meydanında düzenlenen törene, Emniyet Amiri Ayhan Süer,  daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.