DOLAR 32,4660
EURO 34,7572
ALTIN 2.440,00
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun 16°C
Az Bulutlu
Giresun
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kaymakam Aydın Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Güce İlçe Kaymakamı Hüseyin Aydın, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla ilçeye bağlı köylerde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Halit Yılmaz ve İlçe Müftüsü Haydar Bektaşoğlu  ile birlikte, Şehit er Fevzi Kahraman’ın ailesini Dayıcık Köyü’nde, Şehit er Muammer Dur’un, ailesini ise Gürağaç Köyü’nde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Kaymakam Aydın, şehitlik makamının herkese nasip olmadığını belirterek; “Şehit bir evlat sahibi olmak kimseye nasip olmaz, şehit annesi olmak, şehit yakını olmak, bir şereftir. Ne mutlu sizlere. Yüce Türk devleti ve Türk milleti sizlerden gurur duyuyor. Huzur ve güvenimizi vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza, evlatlarına helal süt emziren annelerimize borçluyuz. Yüreğinizdeki acıyı alnınızda gurur ve onur tacı olarak görüyoruz” dedi.

Devletin her kademesinin şehit yakınlarının her zaman yanında ve devlet kapıların sonuna kadar açık olduğunu belirten Aydın; “Devletin şefkatli elleri sizleri daima kucaklayacaktır” dedi.

Kaymakam Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Halit Yılmaz  ve İlçe Müftüsü Haydar Bektaşoğlu  ile birlikte şehit mezarlarını da ziyaret ederek dua okuduktan sonra köyden ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.