DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Giresun °C
Giresun
°C
°C
°C
°C
°C

VATANDAŞIN GÖNLÜNDE TAHT KURAN KAYMAKAM

Güce’ye atandığı günden bu yana halkın içinde olan ve onların sorunlarını kendine dert edinen Güce ilçe kaymakamı Ali Can ULUDAĞ kısa sürede vatandaşın gönlünde taht kurmayı başardı..

Makamında çok fazla durmayan ve sürekli olarak vatandaşın arasında olmayı tercih eden Güce ilçe Kaymakamı Ali Can ULUDAĞ Güce de sık sık hem vatandaşlarla hem de daire müdürleri ile bir araya gelip ilçenin sorunlarını masaya yatırarak çözüm odaklı bir çalışma sergiliyor.

Güce İlçe Kaymakamı Ali Can ULUDAĞ Merkez mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek halk toplantısı yaptı. Bize gelemeyenlerin biz ayağına geliriz diyen Güce ilçe kaymakamı Uludağ, Güce ilçesinde de vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını not aldırıp daire amirlerine iletti.


Devletin vatandaşına artık çok yakın olduğunu dile getiren Güce ilçe Kaymakamı Ali Can ULUDAĞ; “ Artık vatandaşlarımız devlete ulaşmak çaba harcamıyor.Devlet vatandaşın ayağına hizmet götürüyor. Bu bağlamda bende Güce ilçe kaymakamı olarak vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor onlar ile birlikte ortak akılla çözüm üretmeye çalışıyoruz. Devlet kurumlarının işi vatandaşın işini kolaylaştırmaktır. Kurumlarımızda bugün git yarın gel gibi bir işleyiş söz konusu değildir. Devlet vatandaşın ayağına gitmektedir.Bizlerde bu şuurla hareket ederek Güce ilçesinde vatandaşlarımızla ve daire amirlerimizle sık sık bir araya gelerek ilçemiz ve ülkemiz adına daha iyi ne yapabiliriz onun mücadelesini vermeye devam ediyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.